Livrare si montaj la domiciliu. 0752283744 Livrari Luni-Vineri 9:00-21:00 Cum comand Intrebari frecvente Contact

Cum comand un acumulator auto?

Procedura de comanda este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra acumulatorului pe care il doriti, in functie de masina pe care o aveti si de bugetul dvs. Daca nu stiti ce baterie se potriveste masinii, este indicat sa ne contactati. Prin experienta de peste 5 ani pe care o avem si prin miile de baterii montate va garantam ca veti primi cea mai buna recomandare. Odata stabilita bateria de care aveti nevoie, vom programa impreuna cu dvs. ora de livrare. O echipa de interventie se va deplasa la locul unde se afla masina si va asigura montajul bateriei pe masina. Odata cu montajul, veti primi pe loc si certificatul de garantie, dupa ce se vor face masuratorile electrice care se impun. Livrarea se face in aceeasi zi, de cele mai multe ori, in maxim 2 ore de la comanda.

Ne puteti contacta folosind una din urmatoarele metode:

1. Telefonic - 075-BATERII (0752-283744)

Ne puteti suna de luni pana sambata, la numarul de telefon 075-BATERII (0752.283.744), intre orele 9 si 21. Un expert va raspunde tuturor intrebarilor si solicitarilor dvs.

2. E-mail - contact@baterieauto.ro

Daca preferati comunicarea prin posta electronica, ne puteti trimite un e-mail pe adresa contact@baterieauto.ro, la care vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

3. Y! Messenger - id: baterieauto

Daca aveti un id de messenger, puteti comunica on-line, in timp real, cu un reprezentant care va sta la dispozitie pentru orice intrebare.